Haberler

Iğdır Üniversitesi Rektör Yardımcısı Akyüz Emekli Oldu

Emekliye ayrılan Iğdır Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Nurhan Akyüz için veda yemeği verildi.

Iğdır Üniversitesi Rektörü İbrahim Hakkı Yılmaz, veda yemeğinde yaptığı konuşmada, Akyüz ile çok uzun süredir beraber çalıştıklarını, bu süre zarfında kendisinin bilim dünyasına büyük katkı sunduğunu söyledi.

Akyüz'ün Iğdır Üniversitesi'ne de önemli katkıları olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Nurhan hocamız emekliye ayrılmış olabilir. Ancak bilimsel çalışmalarını bundan sonrada sürdüreceğine inanıyorum. Rektör yardımcısı ve mühendislik fakültemizin kurucu dekanı olarak verdiği hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

Prof. Dr. Akyüz ise meslek hayatında 5 üniversitede çalışma fırsatı bulduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bu üniversiteler içerisinde Iğdır Üniversitesi'nin benim gönlümdeki yeri çok farklı ve özeldir. Iğdır'a iyi bir üniversite ve iyi bir mühendislik fakültesi kazandıran bu güzel ekibin içinde yer almaktan dolayı son derece mutluluk duyuyorum. Çalışmalarım sırasında görev yaptığım başta rektör Yılmaz ve tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Yılmaz, Akyüz'e plaket ve çeşitli hediyeler verdi.

Yemeğe, vali yardımcısı Hacı Uzkuç, rektör yardımcıları Prof. Dr. İbrahim Ethem Güler ve Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şadi Eren, öğretim üyeleri katıldı. - Iğdır

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Hakkı Yılmaz Iğdır Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title