Haberler

Iğdır'da İş Adamı Mahmut Şek, Bedensel ve Zihinsel Engelli Çocuklara Yemek Verdi

Iğdırlı İş Adamı Mahmut Şek ve Eşi Zeynep Şek, Iğdır Rehabilitasyon Merkezi'ndeki Bedensel ve Zihinsel Engelli Çocuklara Yemek Verdi.

Iğdırlı İş adamı Mahmut Şek ve eşi Zeynep Şek, Iğdır Rehabilitasyon Merkezi'ndeki bedensel ve zihinsel engelli çocuklara yemek verdi.

Bir lokantada verilen yemeğe, Iğdır Valisi Saim Saffet Karahisarlı, Vali Yardımcıları Mithat Gözen ve Tuğba İnan, İl Defterdarı Yaşar Kısa, İl Milli Eğitim Müdürü Selahattin Şimşek, İl Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, Müftü Nuri Değirmenci, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Erturan Asiloğulları ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmenleri ile basın mensupları katıldı.

Bedensel ve zihinsel engellilere kendi eliyle servis yapan Iğdır Valisi Karahisarlı, yemeği veren İş adamı Mahmut Şek'e teşekkür ederek, "Böyle bir ortamda çocuklarımızla birlikte olmak bizi mutlu etti. Bu çocukların, gençlerin sosyal ortamlara ihtiyaçları var. Onlarla birlikte olmak, birlikte vakit geçirmek, onların dünyalarına renk katmak, toplumdaki her ferdin görevidir" dedi.

İş adamı Mahmut Şek ise yaptığı konuşmada, "Aslında rehabilitasyon merkezindeki yemekler bizim evimizde pişen yemekten de, lokantalarda pişen yemekten de güzel ve lezzetlidir. Ben buna bizzat tanık oldum. Bizim bu yemeği vermemizdeki amacımız, rehabilitasyon merkezindeki özürlü vatandaşlarımızı sosyal bir ortamda farklı insanlarla bir araya getirmektir. Onları, her zaman bulundukları ortamdan uzaklaştırarak farklı insanlar tanımalarını, hayata karışmalarını sağlamaktır. Bu tür organizasyonlarımız da Valimiz sayın Saim Saffet Karahisarlı'nın emeği büyüktür. Bize her konuda destek oluyor. Kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

(İA-BA-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title