Haberler

Iğdır'da "Gelecek İçin Eğitim" Projesi Kapsamında Kütüphane Açıldı

Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından 'Gelecek İçin Eğitim' Projesi Kapsamında Evci İlköğretim Okulu'na Kütüphane Açıldı.

Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Gelecek için eğitim' projesi kapsamında Evci İlköğretim Okulu'na kütüphane açıldı.

Iğdır'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Gelecek için eğitim' projesi kapsamında Evci İlköğretim Okulu'nda hazırlanan kütüphanenin açılışına Iğdır Valisi Saim Saffet Karahisarlı, Milli Eğitim Müdürü Selahattin Şimşek, Milli Eğitim Şube Müdürü Abbas Öcal, İl Genel Meclisi üyeleri, iş adamları, bazı okul müdürleri, muhtarlar, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Türkiye'de 90 kişiye bir kahvehane düştüğünü belirten İl Milli Eğitim Müdür Selahattin Şimşek konuşmasında, "Bunun yanı sıra Türkiye'de 165 bin kişiye sadece bir kütüphane düşmektedir. Kütüphanelerin açılmasındaki en büyük amacımız, kütüphane sayılarını artırarak okuma oranını yükseltmektir. Amacımıza ulaşmamızı ise öğretmenlerimiz ve velilerimiz sağlayacaktır" dedi.

(İA-BA-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title