Haberler

HRÜ Öğrencileri Yararına Kermes

Güncelleme:

Şanlıurfa'da Harran Üniversitesi'nde düzenlenen kermeste elde edilecek maddi gelirin, ihtiyacı olan öğrencilere aktarılacağı belirtildi.

Pek Yüce Gönüllüler Derneği ile ortaklaşa düzenlenen kermese, Rektör Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, rektör yardımcıları, yüksekokul müdürleri, Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Dernek Başkanı Nihat Taş, Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Yenişehir Gençlik merkezi halk oyunları ekibinin gösterisi ile başlayan kermeste yüksekokul müdürü Prof. Dr. Tuncer Demir ve üniversite Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu birer konuşma yaptı. Yapılan konuşmalarda böylesine bir etkinliğin sınav öncesi öğrencileri motive edeceği ve burada yapılan etkinlikten elde edilen gelirlerin maddi durumu iyi olmayan öğrencilere burs olarak verileceği belirtildi.

Daha sonra yüksekokul aşçılık programcılığı öğrencilerinin Fethiye de düzenlenen Şef Mavi Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri protokol tarafından verildi. Renkli görüntülere sahne olan kermeste öğrenciler müzik eşliğinde doyasıya eğlenme imkanı buldu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

İbrahim Halil Mutlu Harran Üniversitesi Yenişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title