Haberler

Hollanda'da Bursa Şov…

Bu yıl 42'incisi düzenlenen ve 150 ülkeden bin 500 kadar kuruluşun stant açtığı Uluslararası Hollanda Utrecht Turizm Fuarı'nda Bursa Valiliği'nin açtığı stand ziyaretçi akınına uğradı.

Bu yıl 42'incisi düzenlenen ve 150 ülkeden bin 500 kadar kuruluşun stant açtığı Uluslararası Hollanda Utrecht Turizm Fuarı'nda Bursa Valiliği'nin açtığı stand ziyaretçi akınına uğradı.

Utrecht Turizm Fuarı'nda bu yıl ilk kez Bursa Valiliği de yerini aldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Faruk Şahin, Bursa Vali Yardımcısı Samet Ercoşkun'un Türkiye'yi temsil ettiği fuarda, Bursa Valiliği'nin standı da ziyaretçi akınına uğradı. Kentin doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel mirası ile termal kapasitesi, kış turizmindeki gücü ve sağlık turizmindeki potansiyeline yönelik özel yayınların ziyaretçilere dağıtıldığı stant çok sayıda özel konuk da ağırladı.

Bursa Valisi Şahabettin Harput'un özel önem verdiği projelerle kentin artık turizmin tüm dallarında iddialı bir şehir konumuna geldiğine dikkati çeken Ercoşkun, "Her alanda önemli gelişmeler gösteren Bursa, 7 bini termal olmak üzere 18 bini aşan yatak kapasitesi ve yeni otelleriyle, 3'ü uluslararası akredite belgesine sahip 40 hastanesiyle, termal kaynaklarıyla, doğal ve kültürel mirasıyla artık dünyanın dikkatini çeken bir şehir konumuna geldi. Bursa, termal turizm ile birlikte 3.yaş ve sağlık turizminde Avrupa'nın rahatlıkla ulaşabileceği bir kenti. Bursa sahip olduğu doğal ve tarihi mirasıyla da bu alanda önemli avantajlara sahip… Kaldı ki Bursa, sadece Avrupa değil, dünyanın her yerinden rahatlıkla ulaşılabilen bir kent konumunda. Bu çerçevede Hollanda pazarının termal, 3. yaş ve sağlık ile kış turizmine yönelik taleplerini

fazlasıyla karşılayabilecek güçteyiz" dedi.

Öte yandan ilk kez Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı'na katılan Hollanda'da yaşayan Türkler, "harmandalı" oynadı.

(ET)

13.01.2013 11: 09: 31

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hollanda Türkiye Utrecht Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title