Haberler

Hisarcık'ta Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anadolu Lisesi Müdürlüğünce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen masa tenisi turnuvası sona erdi.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anadolu Lisesi Müdürlüğünce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen masa tenisi turnuvası sona erdi.

Cumhuriyet İlkokulu Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan ve iki gün süren orta ve liseler arası masa tenisi turnuvasında dereceye girenler belirlendi. Ortaokullar arası erkeklerde ilk üç dereceyi Karbasan Ortaokulu öğrencileri paylaştı. Buna göre; birinci İsmail Bakır, ikinci Fatih Bilkaya ve üçüncü Ahmet Gündüz oldu. Kızlarda ilk üç dereceyi ise Hasanlar Ortaokulu öğrencileri aldı. Buna göre; Birinci Tuğba Demir, ikinci Habibe Körük ve üçüncü Fatma Çınar oldu.

Liseler arası erkeklerde ilk üç dereceyi Hisarcık 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anadolu Lisesi öğrencileri aldı. Buna göre; Abdil Sarıçiğdem birinci, Süleyman Gündüz ikinci ve Furkan Azrak üçüncü oldu. Kızlarda; Hisarcık Çok Programlı Anadolu Lisesinden Fatma Keskin birinci, Hisarcık 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anadolu Lisesinden Sanem Ferik ikinci ve Hisarcık Çok Programlı Anadolu Lisesinden Emine İşleyen üçüncü oldu.

Masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödülleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında verilecek.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hisarcık 23 Nisan Kütahya Yerel Haberler

title