Haberler

Hisarcık'ta Karne Sevinci

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi sona ermesiyle okul öncesi, ilk, orta ve liselerdeki 1810 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi sona ermesiyle okul öncesi, ilk, orta ve liselerdeki 1810 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi.

2015-2016 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Hasanlar Köyü İlk-Ortaokulunda tören düzenlendi. Karne dağıtım töreninde bir konuşma yapan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci," 2015-2016 eğitim-öğretim yılı sonunda düzenlediğimiz karne dağıtım törenine iştiraklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Karne dağıtım törenini burada yapmamızın sebeplerinin başında yöremizin yetiştirdiği, eğitim gönüllüsü, köyünü ve insanları unutmamış hayırsever iş adamı Mehmet Ali Tahtalı'nın çocuklara karne hediyesi olarak ayakkabı dağıtmak gibi güzel bir etkinliği gerçekleşecek olması ve Hasanlar Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerinin TEOG sınavlarında güzel bir performans sergileyerek ilçe birinciliğini elde etmeleri. Karneler bir yılın sonunda tabiri caizse hasat dönemidir. Hasanlar İlk-Ortaokulumuz TEOG başarısının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler de gayet başarılı bir dönem geçirmiştir. Bu başarıdaki fedakarlıklarından dolayı başta okul müdürümüz, idarecilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Tabi bu başarının ardında velilerin de desteği yatmaktadır. Bunun yanında İzmir'den kalkıp gelen iş adamı Mehmet Ali Tahtalı, öğrencilerin ve okulumuzun her zaman ardındadır. Ayrıca Köy Muhtarımızda desteğini esirgememektedir. Bunlara bütün olarak baktığımızda hem okul içinde hem de köy anlamında tam bir takım anlayışı içerisinde çalışma sergilendi ve bunun neticesinde başarı elde edildi."diye konuştu.

Müdür Cebeci, öğrencilere tatil sürecince bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Daha sonra Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Özdemir, öğrencilere takdir, teşekkür ve iftihar belgelerini verdiler.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlhan Cebeci Hasanlar Hisarcık Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title