Haberler

Haytap Temsilcileri Köpek Barınağını Ziyaret Etti

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Türkiye Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) temsilcileri, Belediye Köpek Bakım Çiftliği'ni ziyaret etti.
HAYTAP Genel Başkanı Nesrin Çıtırık ve beraberindeki federasyon temsilcilerinden oluşan heyetin Ayvalık...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Türkiye Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) temsilcileri, Belediye Köpek Bakım Çiftliği'ni ziyaret etti.

HAYTAP Genel Başkanı Nesrin Çıtırık ve beraberindeki federasyon temsilcilerinden oluşan heyetin Ayvalık Belediyesi'ne ait Köpek Bakım Çiftliği'ni ziyaretine Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen de eşlik etti. Ayvalık Belediyesi'nin HAYTAP Ayvalık temsilciliği ile ortaklaşa yaptığı çalışmaların ardından Köpek Barınağı'nın son derece modern bir hale getirildiğini belirten Genel Başkan Nesrin Çıtırık, federasyonlarının 6. Ulusal Temsilciler toplantısının Ayvalık'ta yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çıtırık, "Belediye tarafından sokak hayvanlarının kısırlaştırılarak kontrolsüz üremesinin önüne geçilmesi çok ciddi bir çalışmadır. Bu çalışmayı takdir ediyor ve destekliyoruz. İnanıyoruz ki iki yıl içerisinde Ayvalık merkez ve Cunda adasında sokaklarda kontrolsüz üreyen sokak hayvanı kalmayacak" diye konuştu.

Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen ise, HAYTAP temsilcilerimizi ilçede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Türkiye Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title