Haberler

Haytap'tan Söke Belediyesi'nin Hayvan Duyarlılığına Teşekkür

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Ege Akdeniz İmdat Turu Söke'ye gelerek Söke Belediyesi hayvan barınağını ziyaret etti.

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Ege Akdeniz İmdat Turu Söke'ye gelerek Söke Belediyesi hayvan barınağını ziyaret etti.

HAYTAP Başkanı Nesrin Çıkrık ve beraberindeki HAYTAP heyetini Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Söke Sağlık İşleri Müdürü Barış Değer ile Hayvan Barınağı veterinerleri karşıladı. Türkiye'nin örnek bakımevlerinden olan Söke Hayvan Barınağını gezen HAYTAP yetkilileri genel anlamda barınağı beğendiklerini dile getirirlerken; bazı tavsiyelerde bulundular.

Ziyaret sonrası bir değerlendirme yapan HAYTAP Başkanı Nesrin Çıkrık; "Söke'nin belediye başkanı Sayın Necdet Özekmekçi'nin hayvan hakları konusundaki duyarlılığı öteden beri bilinir. Hayvan Barınağında tespit edilen gölgelik, açık alan bölmeleri gibi noktaları kendilerine iletir iletmez olgunlukla karşılayıp derhal ilgileneceklerini belirttiler. Bu bizi çok mutlu etti" dedi.

Bakımevinde yeni yapılacak değişiklikleri beraberce planlandıklarını dile getiren HAYTAP Başkanı Nesrin Çıkrık; "Başarılı ve Akademik çalışmalarıyla Sayın Barış Değer ve bakımevi veterineri Arif Eyiol yönetiminde, önümüzdeki iki ay içinde çok güzel düzenlemeler olacağına inanıyoruz. Ekim ayı içinde yeniden buluşacağız. Belediye Başkanımız ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederiz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necdet Özekmekçi Söke Belediyesi Ege Akdeniz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title