Haberler

Hayırseverler 50 Fakir Aileyle Kardeş Oldu

Güncelleme:

Bursa'nın İnegöl Kaymakamlığı tarafından bir süre önce başlatılan 'kardeş aile projesi' büyük ilgi görüyor.

Bursa'nın İnegöl Kaymakamlığı tarafından bir süre önce başlatılan 'kardeş aile projesi' büyük ilgi görüyor.

Proje dahilinde hayırseverler tarafından 50 aileye bakıldığını ifade eden Kaymakam Aziz İnci, büyük ilgi gören projede ilk aşamada arzu edilen hedefe ulaşıldığını belirtti.

İnci, destek çağrısına cevap veren hayırseverlere ve işadamlarına teşekkür ederek, "Kaymakamlık olarak geçtiğimiz aylarda başlattığımız projemizde hedefe ulaşıldı. Şu anda 50 dar gelirli aile hayırseverler ve işadamları ile kardeş aile oldu. Bu 50 aile dışında yine hayırseverlerimiz ile işadamlarımız kendi belirledikleri ailelere yardımda bulunuyor. Projeye destek verenlere teşekkür ediyorum" dedi.

İnegöl'ün hayırseverliğiyle bilinen bir yer olduğunu belirten Aziz İnci, "Biliyorum, pek çok sivil toplum kuruluşumuz, meslek kuruluşumuz, hayırseverimiz fakirlere yardım yapıyor. Hatta bizim yardımlarımız, dünyanın birçok ülkesine kadar gidiyor. Bu konuda ben İnegöl'ün çok yardımsever insanlarla dolu olduğunu biliyorum. Sadece nakdi yardım yapmakla, yiyecek vermekle, giyecek vermekle olmuyor. Bu insanları ziyaret edelim. Kardeş aile edinelim. Ziyaret edilen evlerde eğer çocuk varsa başını okşayalım. Bir çikolatayla, sakızla ya da küçük bir hediyeyle onların gönlünü alalım. Bu vesileyle bugüne kadar yaptıkları yardımlarla, destekleriyle yanımızda olan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aziz İnci İnegöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title