Haberler

Hayırsever besiciler depremzedelere hayvan bağışı yaptı

Güncelleme:

Çorum'da hayvancılık yapan İbrahim Işık ve Enver Özdil isimli vatandaşlar, başlatılan yardım kampanyasına destek vererek, depremzedelere ulaştırılmak üzere Belediye Halk Et Kombinasına 1 büyükbaş ve 5 küçükbaş hayvan bağışında bulundu.

Çorum'da hayvancılık yapan İbrahim Işık ve Enver Özdil isimli vatandaşlar, başlatılan yardım kampanyasına destek vererek, depremzedelere ulaştırılmak üzere Belediye Halk Et Kombinasına 1 büyükbaş ve 5 küçükbaş hayvan bağışında bulundu.

Çorum Belediyesi tarafından deprem bölgesinde acil ihtiyaç duyulan malzemelerin temini için başlatılan yardım kampanyasına şehir halkı gönülden destek veriyor. Çığ gibi büyüyen yardımlara her geçen saat vatandaşlardan destek gelmeye devam ediyor. Hayvancılıkla uğraşan İbrahim Işık ve Enver Özdil isimli vatandaşlar, depremzedelere ulaştırılmak üzere Belediye Halk Et Kombinasına 1 büyükbaş ve 5 küçükbaş hayvan bağışında bulundu.

Büyükbaş hayvanını depremzedeler için bağışlayan İbrahim Işık, yardımlara vesile olduğu için Çorum Belediyesine teşekkür etti. Türkiye genelinde tüm esnaflara seslenen Işık, "İmkanlarımız ölçüsünde deprem bölgesine desteklerimizi esirgemeyelim, yardımlarınızı eksik etmeyin." dedi.

Beş küçükbaş hayvanını kombinaya getiren Enver Özdil de, hayvan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlara seslenerek "Tamamen ücretsiz olan Halk Et Kombinasına hayvanlarınızı getirerek depremzede kardeşlerimize ulaştırabilirsiniz. Bize bu büyük hizmeti sunan Çorum Belediyemizden Allah razı olsun." diye konuştu.

Hayvan sahiplerinin deprem bölgesine bağış yapmak için mezbahaya geldiklerini dile getiren Çorum Belediyesi Halk Et Kombinası Müdürü Ali Said Can "Bölgede ihtiyacın çok olduğunu biliyoruz. Elimizden ne gelirse yapmaya gayret gösterelim. Çiftçi kardeşlerimizden, hayvan besicilerimizden destek bekliyoruz, belediye mezbahası olarak kesimlerini ücretsiz yapıyoruz." dedi.

'3 ayrı noktada yardımlar toplanıyor'

Çorum Belediyesi'nin başlattığı kampanya çerçevesinde şu ana kadar 22 araçtan oluşan yardımlar deprem bölgesine gönderildi. Yardım kampanyası, eski belediye binası, Buhara Kültür Merkezi spor salonu ve Mimar Sinan Mahallesi eski ilahiyat fakültesi binasında olmak üzere üç ayrı noktada toplanmaya devam ediyor. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title