Haberler

Hastane Çaycısı Şair Oldu

Güncelleme:

Adıyaman da Hastane de çaycı olarak çalışan Mehmet Topbaş,yazdığı şiirleri kitaplaştırmaya karar verdi.

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çaycı olarak çalışan Mehmet Topbaş, gördüğü hastalardan etkilenerek yazdığı şiirleri kitaplaştırmaya karar verdi.

6 yıldır hastane kafeteryasında çaycı olarak çalışan Mehmet Topbaş, hastaneye tedavi olmak için gelen hastaların durumlarından etkilenerek duygularını şiire dökmeye başladı. 6 yıl önce başladığı şiirleri toplayan ve 300'ü aşkın şiiri bulunan 2 çocuk babası Topbaş, duygularını ifade ettiği şiirleri kitaplaştırmayı düşünüyor.

Topbaş, insanlardan etkilenerek yazdıkları şiirlerle sağlıklı insanlara mesaj vermeyi amaçladığını belirterek, "Yaklaşık 6 senedir burada garsonluk görevimi sürdürmekteyim, İlham aldıkça şiir yazmaktayım, Hiçbir şekilde evde masa başında oturarak şiir yazdığım olmadı. O an aklıma gelen konuyu telefonuma yazıyorum. Zaten ilk konu geldikten sonra gerisi kendiliğinden geliyor. Daha sonra yazdıklarımı evimdeki bilgisayarıma geçerek orada arşivliyorum. Adıyaman'ın herkes bardağın boş tarafından bakıyorlar. Ben ise Adıyaman'ın dolu tarafını yazmaya çalışıyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Topbaş Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title