Haberler

Hamur Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurul Toplantısı

Ağrı'nın Hamur İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.

Ağrı'nın Hamur İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Yatılı İlköğretim Bölge Okulu toplantı salonunda, Kaymakam Cengizhan Yılmaz'ın başkanlığında yapılan toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Geçici divanın teşekkülünden sonra konuşan Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı ve İlçe Kaymakam Cengizhan Yılmaz, Köylerin Alt Yapısını Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) faaliyetleri kapsamında öncelikli olarak 2005-2007 yılları arasında köylerde yol ve su çalışmalarına önem verildiğini belirtti. İlçedeki 46 köy ve 49 mezranın tamamına bu hizmetlerin götürülmesi için azami çaba sarf ettiklerini belirten Yılmaz "Ağrı İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi'nden gelecek ödenekler ve program doğrultusunda 2008 yılında yarım kalan yatırımları bitirileceğiz. Bu çalışmaları gerçekleştirenlere vatandaşların ve muhtarların gerekli her türlü desteğin ve kolaylığın göstermesi gerekir" dedi.

Konuşmanın ardından ilçenin İl Genel Meclisi üyesi olan Mustafa Taşdemir ve Mehmet Çeçen birlik daimi meclis üyeliğine seçildi. Muhtarlar arasında yapılan seçimde ise Yuvacık Köyü Muhtarı Nurettin Satık ile Aşağı Karabal Köyü Muhtarı Hasan Doğruer, asil meclis üyeliğine, Karakazan Köyü Muhtarı Maşalah Şahbal ile Seyithanbey Köyü Muhtarı Halit Polat ise yedek üyeliklere seçildiler.

Daha sonra birlik encümenleri tarafından incelenen ve kontrol edilen 2007 mali yılı gelir ile harcamalar okundu. 2007 yılı kesin gelir hesabı 4 milyon 808 bin YTL ve 2007 mali yılı kesin gider hesabı 5 milyon 143 bin YTL olarak oylamaya sunuldu. Oylama sonucunda 2007 mali yılı kesin gelir gider hesapları oy birliği ile kabul edildi. Dilek temennilerden sonra İlçe Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, 2008 yılı çalışmalarının hayırlı olması temennisinde bulunarak seçilen üyeleri tebrik etti.

(İD-MET-Y) 31.05.2008 13:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title