Haberler

Hamdibey Kayaspor Sahaya İndi

Balıkesir’in Körfez Birinci Küme’nin istikrarlı takımlarından Hamdibey Kayaspor kurban keserek yeni sezona “Merhaba” dedi.

Balıkesir'in Körfez Birinci Küme'nin istikrarlı takımlarından Hamdibey Kaya spor kurban keserek yeni sezona "Merhaba" dedi.

Kendi tesisleri olan Hasan Bülent Türközen spor kompleksinde kurban keserek ilk antrenmanlarını Antrenör Hüseyin İlkin'in öncülüğünde gerçekleştiren 20 kişilik mavi-beyazlı ekibin dış transferde Barbaros Sefaspor'dan Haşim, Oğuz, Sakaryaspor'dan da Mehmet ile kadrosunu güçlendirdiği öğrenildi.

3 yeni futbolcunun dışında geri kalan tüm sporcuların Hamdibey Kayaspor'un alt kadrosundan yetişen oyuncular olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Celalettin Kale ise hedeflerinin lig sonunda şampiyonluk olduğunu söyledi.

Kulübün kendi kaynaklarıyla yürütülmeye çalışıldığına işaret eden Başkan Kale, "Genç ve dinamik bir kadroya sahibiz. Bu yıl futbolcularımız kulüpten ücret almadan ligde top koşturacak. Böylesi büyük bir özveriyle başladığımız yeni sezonda, genç oyuncularımızın lig sonunda şampiyonluğa kenetlenmişliği ise biz kulüp yöneticilerinin en büyük gurur kaynağı. İnanıyorum ki, oyuncularımızın bu özverisiyle ligde şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz. Bundan kuşku duymuyorum" diye konuştu.

Öte yandan yeni sezonun ilk antrenmanını Antrenör Hüseyin İlkin'in nezaretinde gerçekleştiren mavi-beyazlı genç futbolcuların hırslı ve istekli çalışmaları Hamdibey Kayasporlu yöneticilerle, taraftarlarca memnuniyetle karşılandı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Bülent Türközen Hüseyin İlkin Balıkesir Hamdibey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title