Haberler

Halk Eğitimden Yıl Sonu Sergisi

Kütahya'nın Simav İlçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Bünyesinde Açılan Kurslara Devam Eden Öğrenciler Yılsonu Sergisi Açtı.

Kütahya'nın Simav ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslara devam eden öğrenciler yılsonu sergisi açtı. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda açılan sergiye vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, kursiyerlerin yıl boyunca yaptıkları eserler de görücüye çıktı. Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başlayan serginin açılış konuşmasını yapan Simav Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman Kocabaş, kursiyerlerin birbirinden güzel eserlerinin yer aldığı serginin açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kurslarla ilgili bilgi veren Kocabaş, 2007â€"2008 yılında sosyal ve kültürel alanlarda açılan 81 ayrı kurstan Bin 775 kişinin yararlandığını dile getirdi. Kocabaş," Amacımız yapılmayanı yapmak ve daha çok insana ulaşmaktır" diye konuştu. Daha sonra kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi tarafından sunulduktan sonra Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman Kocabaş da kaymakam Samet Ercoşkun'a günün anısına plaket takdim etti.

3 gün boyunca açık tutulacak yılsonu sergisinin açılışına Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun başta olmak üzere çok sayıda daire amiri ve vatandaşlar katıldı.

(MY-EFE) 12.06.2008 11:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title