Haberler

Hakkari Valisi Ali Çelik, Hafızlık Öğrencileriyle İftar Yemeğinde Buluştu

Güncelleme:

Hakkari Valisi Ali Çelik, Yüksekova'da düzenlenen iftar yemeğinde hafızlık öğrencileriyle bir araya geldi. Vali Çelik, öğrencilere İstanbul gezisi sözü verdi ve çeşitli konularda tavsiyelerde bulundu.

Hakkari Valisi Ali Çelik, Yüksekova'da hafızlık öğrencileriyle iftar yemeğinde bir araya gelerek kendilerine mayıs ayı sonunda İstanbul gezisi sözü verdi.

Vali Ali Çelik, Yüksekova İlçe Müftülüğünün organizesinde Hacı Ahmet Çalış Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda düzenlenen iftar programına katıldı. Vali Çelik; iftar yemeği sonrasında öğrencilerin Kur'an-ı Kerim tilavetini dinleyerek, onlarla çeşitli konularda hasbihal ederek sorularını yanıtladı.

Teknolojiden bilgi kaynağı olarak faydalanma, sosyal medya bağımlılığından uzaklaşma ve disiplinli çalışma ahlakı gibi konularda öğrencilere tavsiyeler veren Vali Çelik; öncelikli hedef olarak iyi bir insan olmak konusunda çaba harcamalarını öğütledi.

İftar programı sonrasında gazetecilere açıklama yapan Vali Çelik; "Gözlerinde iyilik var, güzellik var, onların o iyiliği ve sevgisi inşallah hep yarınlarımızın umutları olacak. Ülkemizin, şehrimizin, Yüksekova'mızın güzelliklerle buluşmasına vesile olacaklar" dedi.

Vali Çelik, öğrencilere mayıs ayı sonunda İstanbul gezisi sözü verdiğini de belirtirken, düzenlenen iftar programı öğrencilerle birlikte fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Düzenlenen iftar programına Vali Çelik ile birlikte Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, ilçe protokolü üyeleri, Kur'an kursu hocaları ve hafızlık kursunda öğrenim gören öğrenciler katıldı. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Çelik Yüksekova İstanbul Hakkari İftar Eğitim Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title