Haberler

Hakkari Belediyesi'ne Ziyaret

HDK, HDP, DBP, DTK ve KJA heyeti, Hakkari Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

HDK, HDP, DBP, DTK ve KJA heyeti, Hakkari Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan, HDP PM üyesi Mülkiye Birtane ve beraberlerindeki HDK, HDP, DBP, KJA ve DTK temsilcileri, 31 Mayıs'ta Hakkari'de halkla buluşacak olan HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ziyareti ile ilgili ön ziyaretlerde bulundular. Milletvekili Zeydan ve beraberindekiler, ilk olarak Meya-Der, Kurdi-Der, İHD, Esnaf Kefalet Başkanlığı, Bedensel Engelliler Derneği, Ziraat Odası, Esnaf Sanatkarlar Odası, Şoförler Cemiyeti, Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanlığı, Fakiye Teyran Kültür Merkezi, Cilo Doğa ve Dağcılık Derneği'ni ziyaret ettikten sonra Hakkari Belediye Başkan Vekili Mikail Erdal'ı ziyaret ettiler.

Başkan Erdal ile bir süre görüşen Zeydan ve beraberindekiler, Demirtaş'ın 31 Mayıs'ta bir dizi ziyaretlerde bulunacağını belirtti. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakkari Belediye Başkanlığı Selahattin Demirtaş Mülkiye Birtane Abdullah Zeydan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

cxx:

yani bizi içeri atacaklar haberiniz olsun demeye gitmişler vay pilancı vay para etmez salo

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title