Haberler

AYTO Akademi, bu yıl kapılarını Ahmet Şerif İzgören ile açtı

Güncelleme:

AYTO Akademi, bu yıl kapılarını Türkiye'nin önde gelen isimlerinden İzgören Akademinin kurucusu Yazar ve Eğitimci Ahmet Şerif İzgören'in "Değerlerle Yönetmek" Semineri ile açtı.

AYTO Akademi, bu yıl kapılarını Türkiye'nin önde gelen isimlerinden İzgören Akademinin kurucusu Yazar ve Eğitimci Ahmet Şerif İzgören'in "Değerlerle Yönetmek" Semineri ile açtı.

Aydın Ticaret Odası M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans salonunda gerçekleştirilen ve Aydın Ticaret Odası üyeleri ve Aydınlıların yoğun ilgi gösterdiği seminer, çok sayıda katılımcı tarafından ilgiyle izlendi.

Semineri, katımcılar tarafından ilgiyle takip edilen Ahmet Şerif İzgören, iş hayatında başarı ve ülkemizin geleceği için işletmelerde benimsenmesi gereken güvenilirlik, adalet,saygı ve istihdama,çalışana önem verilen yönetim anlayışlarının önemine değindi. İzgören, başarı örneği sergileyen birçok isim, çalışma ve şirketlerden örnek vererek işletmelerde Ar-Ge çalışmalarının gerekliliğini dile getirdi.

AYTO Akademi organizasyonu ile AYTO Üyeleri ve Aydın halkı ile daha önce iki kez bir araya geldiğini dile getiren İzgören, başta TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken ve AYTO Yönetim Kurulu olmak üzere Aydın Ticaret Odası'na teşekkürlerini ileterek "2014 yılında Aydın Ticaret Odası'na geldiğimde eski hizmet binalarında hizmet veriyorlardı, bir hayal kurdular ve bugün bu hayal ve emek sayesinde burada yeni hizmet binalarında bu salonda bir aradayız. Başarılarından dolayı AYTO Yönetim Kurulu ve çalışanlarını tekrardan tebrik ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Seminer sonunda katılımcılarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Ahmet Şerif İzgören, katılımcıların kitaplarını da imzaladı. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, başta AYTO Akademi olmak üzere Aydın Ticaret Odası'nın üyeleri ve kent için faaliyetlerinden bahsederek İzgören'e Oda Hizmet Binası'nı gezdirdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Şerif İzgören Türkiye Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title