Haberler

Güvenilir Gıda Resim Yarışması'nda Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Öğrenciler arasında düzenlenen Geleceğin Gözüyle Güvenilir Gıda Resim Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Öğrenciler arasında düzenlenen Geleceğin Gözüyle Güvenilir Gıda Resim Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü Salonu'nda yapılan törende, Altı Parmak Gıda Sanayi firması tarafından gönderilen ödüller, derece elde eden öğrencilere verildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında düzenlenen Geleceğin Gözüyle Güvenilir Gıda Resim Yarışması'na Malatya'dan katılan ve ilk üç dereceye giren öğrencilere ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut tarafından verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, "Öğrencilerimizden Şüheda Karacan laptop, Nurullah Aktaş tablet PC, Sefa Karadağ ise bisiklet kazanmıştır. Öğrenciler yaptıkları resimleri ile ödülü hak etmişler başarılarının devamını diliyor, kendilerini ve ailelerini kutluyorum" dedi.

Yapılan ödül törenine; İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Şube Müdürü Sadun Kılınç, okul idarecileri, öğrenciler ve velileri katıldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Mehmet Bulut Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title