Haberler

Gürsu Yenidoğan'da doğalgaz altyapısı tamamlanacak

Güncelleme:

Bursa Gürsu ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi'nde doğalgaz bulunmayan haneler, ağustos ayında başlatılacak çalışmalarla doğalgaza kavuşacak.

Bursa Gürsu ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi'nde doğalgaz bulunmayan haneler, ağustos ayında başlatılacak çalışmalarla doğalgaza kavuşacak.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık'ı makamında ziyaret eden Bursagaz Operasyonları Başkan YardımcısıDinçer Akbaba ile Proje ve İç Tesisat Direktörü Özhun Özbirlik, Yenidoğan Mahallesi'nin doğalgaz ihtiyacının giderilmesi için başlatılacak çalışmaların planlaması hakkında istişarede bulundu.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "2019 seçim döneminde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çıktığımız bu yolda verdiğimiz sözleri, Gürsu'muzun gelişimini sağlama yolunda belirlediğimiz hedefleri tek tek hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yenidoğan Mahalle'mizde yaşayan hemşehrilerimize verdiğimiz doğalgaz sözümüzü de, göreve geldiğimiz günden beri etap etap yapılan çalışmalar ve inşallah Ağustos ayı içerisinde başlatılacak yeni çalışmalarla tamamlıyoruz. Yenidoğan Mahallemizde doğalgazhizmeti alamayan hanelerin bu ihtiyacını gidermeye yönelik 2021 yılında başlatılan çalışmaların devam eden etabını da inşallah Ağustos ayı itibariyle başlatacağız. Bursagaz Operasyonları Başkan Yardımcısı Dinçer AkbabaveProje ve İç Tesisat Direktörü Özhun Özbirlik ile sürece ilişkin değerlendirmeleri yaptık. Söz verdiğimiz gibi, Bursagaz iş birliği ile Yenidoğan Mahallemizde ana arterlerde devam eden doğalgaz altyapı çalışmalarımızı, ağustos ayı itibarıylaara sokaklarda da başlatacağız. 2021 yılında başlattığımız çalışmalar; ana arterler, kadastro yolları ve daha sonra da ara sokaklar, parsel içi yollar olmak üzere yapılan planlamayla devam etti. Ana arterler ve kadastro yolları çalışmaları yapılırken bir yandan da geri kalan parsel içi yollar ve kadastro yollar için yasal ve bürokratik süreçler devam etti. Nihayet sürecimiz tamamlandı. Kalan sokaklara da, Ağustos ayı itibarıyla başlatılacak doğalgaz altyapı çalışmalarımızın bir yıl içinde tamamlanmasını planlıyoruz. Gürsu'muza bu hizmeti kazandırmamızda, vatandaşın mağdur olmaması için yeni yasal düzenlemelerle yolumuzu açan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, vatandaşın doğalgaz talebini ileterek sürece katkı sağlayan milletvekillerimiz, destek olan tüm siyasetçi ve kurum temsilcilerimize, Bursagaz yetkililerine,Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Yenidoğan Mahallemize hayırlı olsun" dedi.

Gürsu Yenidoğan Mahallesi'nde Ağustos ayı içinde başlatılacak çalışmalarla, doğalgaz altyapısının tamamlanması yönünde önemli bir aşama daha kat edilmiş olacak. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenidoğan Bursagaz Gürsu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title