Haberler

Güroymak'ta Veli Toplantısı

Bitlis'in Güroymak Kaymakamı Turan Yılmaz, "Hepimizin amacı, çocuklarımızı güzel bir şekilde yetiştirmektir" dedi.

Bitlis'in Güroymak Kaymakamı Turan Yılmaz, "Hepimizin amacı, çocuklarımızı güzel bir şekilde yetiştirmektir" dedi.

Kaymakam Yılmaz, Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu veli ve öğretmenleriyle bir toplantı yaptı. İlçede eğitim kalitesinin yükseltilmesi, okul aile birliği ile diyalog, öğretmen-veli kaynaşması ve eğitim sorunları gibi konuların görüşüldüğü toplantıda bir konuşma yapan Güroymak Kaymakamı Turan Yılmaz, velilerin toplantıya çok sayıda katılmalarının sevindirici olduğunu söyledi. Yılmaz, "Hepimizin amacı, çocuklarımızı güzel bir şekilde yetiştirmektir. Çocuklarımızın başarısı için buradayız. Başarıyı yakalamak için de öğretmen, öğrenci ve veli diyalogu oldukça önemlidir. Bu diyalogları artırmak için, sorunlarımızı masaya yatırmak gerekir. Sorunların çözümü için mahallemizde sorunlu aile ve öğrencileri tespit ettikten sonra, aile ziyaretleri yapalım. Sorunun çözümü için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Öğretmenlerimiz görevini yaparken, siz sayın velilerde destek vermeniz gerekir" dedi.

Kaymakam Yılmaz, veliler tarafından sorulan soruları da cevapladı.

Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu öğrenci velileri ise, toplantının oldukça güzel geçtiğini ve memnun olduklarını belirterek, "Kaymakam Turan Yılmaz'a eğitime vermiş olduğu desteğinden dolayı teşekkür ederiz" dediler. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turan Yılmaz Güroymak Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title