Haberler

Güroymak'ta Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Bitlis'in Güroymak ilçesinde "Kutlu Doğum Haftası" farklı etkinliklerle kutlanıyor.

Bitlis'in Güroymak ilçesinde "Kutlu Doğum Haftası" farklı etkinliklerle kutlanıyor.

Hafta boyunca farklı etkinliklerin yapıldığı Kutlu Doğum Haftası programları Güroymak YİBO da "Bayanlara" yönelik yapılan program ile başladı. TV. Programcısı Zeynep Akpiyal'ın katıldığı programa 500 bayan katıldı. Aynı gün Günkırı ve Gölbaşı beldelerinde konferans düzenlendi. Konferansa İl Müftü Yardımcısı Ramazan Çiftçi, İl Vaizi Mahmut Kervan ve vatandaşlar katıldı.

Program çerçevesinde Bayan Kuran Kursu öğreticileri ve bayan öğretmenler mahallelerde evlere Kutlu Doğum ziyaretini gerçekleştirip gül dağıttılar. İlçe merkezi gül suyu ile yıkanarak, ilçe Kaymakamı Turan Yılmaz ve daire amirleri esnafa gül dağıttı. Etkinlikler kapsamında Kaymakamlık Kültür Merkezinde hafta içinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ayrıca Kur an Kursları arasında "Ödüllü Siyer Yarışması", liseler arası "Hz. Peygamber ve İnsan Onuru" ödüllü kompozisyon yarışması düzenlendi. Bu yıl ilk defa "Kutlu Doğum Gazetesi" çıkartılmış olup 2 bin adet dağıtıldı. Bunun yanında Anadolu İmam Hatip Lisesi "Kutlu Doğum Programı", İMKB Lisesi "Muzaffer Gürler İlahi Konseri ve Kutlu Doğum Aşı dağıtımı" yapıldı. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güroymak Günkırı Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title