Haberler

Güroymak Futbol Sahası Törenle Hizmete Açıldı

Bitlis'in Güroymak ilçesinde yapımı tamamlanan futbol sahası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bitlis'in Güroymak ilçesinde yapımı tamamlanan futbol sahası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, 500 seyirci kapasiteli olan sahanın açılışını yaptıktan sonra yapımı devam eden kapalı spor salonunda incelemelerde bulundu. Daha sonra gazetecilere bilgi veren Vali Yurdakul, ilçenin yeteri kadar spor potansiyeline sahip olduğunu belirtti. Yurdakul, "Biz Valilik olarak bu bölgeyi desteklememiz gerekiyor. Futbol sahamızın açılışını yaptık. Tribünler de bitmiş durumda. Ayrıca kapalı spor salonumuzun inşaatını gezdi. Burası da birkaç ay içerisinde bitirecek. Spora çok önem veriyoruz. Gençlerin her türlü kötü alışkanlıklardan korunmasına önem veriyoruz. Emeği geçen İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü;'ne, müteahhit arkadaşa ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Açılışa Güroymak Kaymakamı Turan Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Saadettin Akgüç, İlçe Jandarma komutanı Adem Toy, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bozkurt, İl Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Güven, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şahin Kardaş, sporcular ve çok sayıca vatandaş katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Veysel Yurdakul Güroymak Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title