Haberler

Gündem Dershanesi, Öz-de-bir Sınavında Başarı Gösteren Öğrencileri İçin Tören Düzenledi

Gündem Dershanesi, Özel Dershaneler Birliği (Öz-de-bir) Tarafından Türkiye Genelinde Düzenlenen 6. Sınıflar Arası Seviye Belirleme Sınavı'nda 15 Türkiye ve İl Birinciliği Kazanan Öğrencileri İçin Tören Düzenledi.

Gündem Dershanesi, Özel Dershaneler Birliği (ÖZ-DE-BİR) tarafından Türkiye genelinde düzenlenen 6. Sınıflar Arası Seviye Belirleme Sınavı'nda 15 Türkiye ve il birinciliği kazanan öğrencileri için tören düzenledi.

Dershane binasında düzenlenen törene Gündem Dershanesi kurucuları Hasan Büyükçerçi, İrfan Elboğa, Narin Haki Yapar, Metin Atilla, İsmail İlhan, Ogün Erdoğan, Engin Duran, Süleyman Tekçe ile Türkiye birincisi olan öğrenciler ve aileleri katıldı.

6. sınıflar Seviye Belirleme Sınavına giren Gündem Dershanesi öğrencilerinden Ayşenur Yaramış, Türkçe, Matematik ve İngilizce derslerinden hem Türkiye hem de il birincisi; Necdet Yüce Matematik, Sosyal Bilgiler ve İngilizce'de hem Türkiye hem de Gaziantep birincisi; Çınar Öztosun Türkçe, Sosyal Bilgiler derslerinde Türkiye ve Gaziantep birincisi; Övülnaz Oğuz, Engin Yalçın ve Melis Odabaş ise İngilizce dersinde hem Türkiye hem de Gaziantep birincisi oldu.

Gündem Dershanesi kurucularından Hasan Büyükçerci, 2007-2008 eğitim öğretim yılında hizmete giren Gündem Dershanesi'nin kente sunabileceği en büyük armağanın, öğrencilerinin kazandığı Türkiye birincilikleri olduğunu belirtti.

Büyükçerçi, 8 Haziran'da yapılan Ortaöğretim Kurumları Sınavı'na (OKS) giren Gündem Dershanesi öğrencilerinden yüzde 90'ının Anadolu ve Fen Lisesi'ni kazanacak puan aldıklarını ifade ederek öğrencilerinin aynı başarıyı ÖSS ve SBS sınavlarında da tekrarlayacaklarına inandığını söyledi.

Hasan Büyükçerçi, çağdaş değerleri benimsemek, Atatürk ilke ve devrimleriyle bütünleşmek, eğitim anlayışını bu değerler üzerinde kurarak bilgiler arasında transfer yapmak, öğrencileri gereksinimlerine uygun alanda SBS, OKS ve ÖSS'ye hazırlayarak geleceğe güvenle bakabilecekleri ortamlar oluşturmanın, temel hedefleri olduğunu belirtti. Eğitimde ortak bir bilince ulaşılmasını sağlamayı amaçladıklarını da vurgulayan Büyükçerçi, "En iyi yatırım insana yapılan yatırımdır" anlayışıyla Gaziantep eğitimine hizmet vermeye çalıştıklarını kaydetti.

(SMR-MEF-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title