Haberler

Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın cenazesi Trabzon'a getirildi

Güncelleme:

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının sızma girişimi sonucu çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın cenazesi, askeri uçakla Trabzon'a getirildi. Trabzon Havalimanı'nda düzenlenen törene şehidin ailesi, askeri ve mülki erkan katıldı. Şehidin naaşı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi cenaze aracıyla memleketi Gümüşhane'ye gönderildi.

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının sızma girişimi sonucu çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın cenazesi, memleketi Gümüşhane'ye götürülmek üzere uçakla Trabzon'a getirildi.

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarının sızma girişimi sonucu çıkan çatışmada şehit olan Gümüşhane'nin Şiran ilçesi Telme köyü nüfusuna kayıtlı Piyade Onbaşı İsmail Yazıcı'nın naaşı, askeri uçakla Trabzon'a getirildi. Trabzon Havalimanı'nda yapılan törene Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ataman, Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, şehidin eşi Seda Yazıcı, kardeşleri, ailesi, askeri ve mülki erkan katıldı. Şehit Yazıcı'nın naaşı tören alanından geçerken eşi Seda Yazıcı ve kardeşleri gözyaşı döktü. Şehide ait eşyaların da beraberinde getirildiği öğrenilirken, şehidin cenazesi Trabzon Büyükşehir Belediyesi cenaze aracına konularak memleketi Gümüşhane'ye gönderildi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Uzman Onbaşı Gümüşhane Trabzon Onbaşı Piyade Irak Güvenlik Terör Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
title