Haberler

Gümüşhane İl Özel İdaresinin Performans Planı Kabul Edildi

Güncelleme:

Gümüşhane İl Genel Meclisinin kasım ayı toplantılarında görüşülen İl Özel İdaresinin 2014 yılı performans planı, oy birliği ile kabul edildi.

Gümüşhane İl Genel Meclisinin devam eden Kasım ayı toplantılarında görüşülen İl Özel İdaresinin 2014 yılı performans planı oy birliği ile kabul edildi.

Meclis Başkanı Sebahattin Çobanoğlu başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan'ın da katıldığı toplantıda geçtiğimiz ay komisyonlara gönderilen İl Özel İdaresinin 2014 yılı performans planı görüşüldü.

İmar ve Bayındırlık Komisyonu Muammer Taş ile Plan ve Bütçe Komisyonu Naim Ağaç, komisyonlarda yaptıkları çalışmalarını rapor haline getirerek ilgili maddeyle ilgili görüşlerini meclis üyelerine aktardı.

Stratejik plan ve bütçenin hazırlanmasına esas teşkil eden performans planının ilgili kanun ve yönetmeliklerle İl Genel Meclisine sunulduktan sonra yürürlüğe gireceğini ifade eden İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı Muammer Taş, bu bağlamda hazırlanan performans planının komisyon tarafından uygun görüldüğünü söyledi.

Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Naim Ağaç ise idarece hazırlanan performans planının bu şekliyle stratejik planla uyum içinde ve 2014 yılı yatırım programı ile de paralellik arz ettiğini belirterek, plandaki hedeflere ulaşılması ile hem Gümüşhane İl Özel İdaresinin sunacağı hizmetler, hem de diğer bağlı birimlerin genel bütçeden ayrılan ödeneklerle yapacağı hizmetlerin vatandaşların memnuniyetine mazhar olacağını belirterek, komisyon olarak olumlu görüş bildirdiklerini iletti.

Ağaç, performans planında ortaya konulan hedeflerin gerçekleştirilebilmesi için bütçe içi 5 milyon 163 bin, bütçe dışı 61 milyon 180 bin 800 lira olmak üzere toplam 66 milyon 343 bin 800 lira bütçe düzenlendiğini ve konulan hedeflerle hizmette etkin, verimli ve ekonomik sonuç temin edilmiş olacağını dile getirdi.

Daha sonra yapılan oylamada oy birliği ile İl Özel İdaresinin 2014 yılı performans planı kabul edildi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem Akdoğan Muammer Taş Gümüşhane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title