Haberler

Gülden Güral 'İş'te Kadın' Panelinde Konuştu

Kütahya Porselen A.Ş.Yönetim Kurulu üyesi Gülden Güral, 'İş'te Kadın' konulu panel tecrübelerini paylaştı.

Kütahya Porselen A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Gülden Güral, 'İş'te Kadın' konulu panel tecrübelerini paylaştı.

TOBB İzmir Kadın Girişimcileri Kurulu ve Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi işbirliğiyle düzenlenen 'İş'te Kadın' Paneli'nde kadınların iş yaşamında daha etkin olması için yapılması gerekenler tartışıldı. Gazeteci Ahu Özyurt moderatörlüğünde yapılan panele iş dünyasından çok değerli kadın temsilciler konuşmacı olarak katıldı. Panele onur konuğu olarak davet edilen Hırvatistan Cumhurbaşkanı Dış İşleri Danışmanı Romana Vlahutin da Hırvat kadınların çalışma yaşamındaki önemine değinerek kadın girişimci adaylarına destek verdi.

Kadının iş yaşamındaki etkinliğinin artırılması konusunda hemfikir olan konuşmacılar, tecrübe ve önerilerini kadın girişimci adaylarıyla paylaştı.

Panelde konuşmacı olarak yer alan Kütahya Porselen Yönetim Kurulu üyesi Gülden Güral, iş yaşamına aile şirketinde devam etmesine karşın kurduğu porselensepeti.com internet sitesi ile kendi girişimini de oluşturduğunu belirterek, "İş yaşamında her zaman yeni fikirlere açık olunması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Gülden Güral ayrıca, "Profesyonel olmak için önce kendi şirketlerimizin dışında başka şirketlerde çalıştım. Dolayısıyla çalışan psikolojisini çok iyi biliyorum," dedi ve "Aile şirketlerinin devamlılığı ve sürdürülebilirliği için mutlaka bir aile anayasası olması gerekiyor" diyerek bu konudaki düşüncesini de katılımcılarla paylaştı. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title