Haberler

Gto Başkanlarından Kutlama Mesajı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

19 Mayıs Gençlik haftası nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan GTO Başkanı Eyüp Bartık, gençlerin gelecek olduğunu vurgulayarak, daha iyi bir gelecek için gençlerin iyi yetiştirilmesinin önemine dikkat çekti. Bartık, mesajında "Atatürk'ün, Cumhuriyetimizin geleceğini gençlere emanet etmesi ülkenin ancak gençler sayesinde kalkınacağını öngören ve yüzyıllar boyu bu vatana kılavuzluk edecek güçlü bir vizyondur. Bu vizyona sahip çıkmak hepimizin en büyük sorumluluğudur. Ülkemizi gelişmiş ülkeler seviyesine taşımak için bizlere ve yetiştireceğimiz nesillere milletimizin 19 Mayıs 1919'da filizlenen mücadele ruhu güç verecektir" ifadelerini kullandı. Bartık, Türkiye'nin genç nüfusuyla övündüklerini belirterek, "Ülkemizin nüfusunun çoğunluğu genç, hedefleri olan gençler ülkemizin geleceğidir. Ülkemizin her alanda ilerlemesi bize bağlıdır. Biz kendimizi yetiştirir, sonraki kuşağa da örnek olursak istediğimiz seviyelere ulaşabiliriz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı içtenlikle kutluyorum" ifadelerine yer verildi. GTO Meclis Başkanı Ali Yener de, mesajında gençlerine sahip çıkmayan milletlerin yok olmaya mahkum olduğunu belirtti. Yener'in mesajında "Cumhuriyetimizi ve istiklalimizi koruyup kollayacak, zamanlarını, enerjilerini, potansiyellerini bu yolda kullanacak ve ülkemizi dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına taşıyacak gençler yetiştirmek zorundayız. Gençlerimizin evrensel değerleri içselleştirerek, sevgi, barış ve hoşgörü anlayışı içinde üstlendikleri görev ve sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceklerinden şüphemiz yok" ifadelerini kullandı. Atatürk'ün gençlere ufuk çizdiğini kaydeden Yener, "Biz de Atatürk'ün çizdiği ufuktan yolumuza devam ediyoruz. Bize düşen görev gençlerimize yol göstermek, destek olmaktır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlarken, Atatürk ve arkadaşlarını da saygıyla anıyorum" denildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Ticaret Odası Ali Yener 19 Mayıs Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title