Haberler

Gsmmmo, 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

30 Ağustos Zaferinin Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin temelini sağlamlaştıran, dünya tarihine damga vuran milletimizin şanlı tarihindeki en önemli noktalarından biri olduğunu vurgulayan Özbay, bu zafer modern bir ülke ve çağdaş bir millet olarak demokratik, laik, sosyal ve hukuk devleti olan Cumhuriyetimizin kuruluşuna uzanan yolun başlangıcı olgusuna dikkat çekti.

Özbay mesajında sözlerine şöyle devam etti: "Başladığımız bu yolda kazanılan zaferimizin sonsuza denk sürmesi adına millet olarak eğitilmiş insan gücümüzle istikrarlı ve planlı bir kalkınma hedeflemekteyiz. Bu nedenledir ki; mesleğimizle ilgili yaptığımız çalışmalarımızla, sorunlarla ilgili ürettiğimiz çözüm önerilerimizle şartları iyileştirerek bu cennet vatanda birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacağımıza olan inancımız sonsuzdur. Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin 93. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu olan büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz. Tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum" - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Özbay Zafer Haftası Gaziantep Türkiye Yerel Haberler

title