Haberler

Görevden Uzaklaştırılan Belediye Başkanı Seçim Çalışmalarına Başladı

Güncelleme:

Batman Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, İçişleri Bakanlığının kararıyla görevden uzaklaştırılınca HDP'ni,n seçim çalışmalarına katıldı.

Geçen hafta İçişleri Bakanlığı kararıyla 17 Belediye Meclis üyesi ile beraber görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eş Başkan Sabri Özdemir, HDP'nin seçim çalışmalarına katıldı.

HDP Batman Milletvekili Adayı Kadir Tunç ile esnaf gezisine katılan Özdemir, vatandaşların ve esnafların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Gün boyu esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Özdemir ile Tunç, 1 Kasım seçimi için umutlu olduklarını belirterek "Halkımız yapılan uygulamaları görmekte, gelişen olayları yakından takip etmektedirler. Bu nedenle 1 Kasım 2015 Pazar günü halk yine HDP ile bütünleşecektir" dediler.

Özdemir ayrıca, HDP Milletvekili ve adayı Ayşe Acar Başaran ile beraber, halkevlerinde halk toplantılarına katılarak son gelişmeleri değerlendirdiler.

Kaynak: Temsilci / Yerel

İçişleri Bakanlığı Sabri Özdemir Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title