Haberler

Gönül Elçileri Akdere'ye Yürüdü

Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Platformu üyeleri 3 beldeyi içine alan doğa yürüyüşü gerçekleştirerek Akdere'ye gitti.

Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Platformu üyeleri 3 beldeyi içine alan doğa yürüyüşü gerçekleştirerek Akdere'ye gitti.

Eshab-ı Kehf Külliyesi'ni ve Afşin'in tarihi zenginliklerini tanıtmayı amaçlayan gönül elçileri, haftalık düzenledikleri doğa yürüyüşünü ilçeye getirilmesi planlanan Akdere nehri su gözüne gerçekleştirdi.

Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan ve Göksun Belediye Başkanı Ramazan Hurç'un da katıldığı yürüyüş, Eshab-ı Kehf Külliyesi'nde kılınan sabah namazıyla başladı. Buradan Tanır beldesine hareket eden ekip, Hayati Vasfi Taşyürek parkında kahvaltı yaptıktan sonra, Hurman Kalesini gezip Akdere suyunun gözüne ulaştılar.

Yol boyunca Afşin'in doğal güzelliklerini görüp, temiz havasını aldıklarını dile getiren platform sözcüsü Hüseyin Güneş, "Hem sağlıklı spor yapıyoruz hem de doğanın güzelliklerine şahit oluyoruz. Tabiatın uyandığı şu günlerde gittiğimiz her yerde Eshab-ı Kehf'in Afşin'de olduğuna vurgu yapıyoruz ve ulaştığımız noktalardaki tarihi yerleri tanıtmaya gayret gösteriyoruz." dedi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazlı Aydoğan Göksun Akdere Afşin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title