Haberler

Göksun Gönül Dostları Toplum Merkezi Hizmet Binası Açıldı

Sosyal Destek Programı (SODES) projesi kapsamında Göksun Gönül Dostları Derneği Toplum Merkezi hizmet binası açıldı.

Göksun Gönül Dostları Derneği tarafından

Sosyal Destek Programı (SODES) projesi kapsamında Göksun Gönül Dostları Derneği Toplum Merkezi hizmet binası açıldı.

Hizmet binasının açılışını Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve Göksun Gönül Dostları Derneği Başkanı Ziraat Yüksek Mühendisi Bahadır Bolat birlikte yaptı.

Açılışta konuşan Göksun Gönül Dostları Derneği Başkanı Ziraat Yüksek Mühendisi Bahadır Bolat, "Göksun ilçemizde bir toplum merkezi açmamızın amacı toplam yaşam kalitesi açısından olumsuz koşullara sahip olan yoksul çocuk ve gençlerin yaşam koşullarının ve mevcut durumlarının iyileştirilmesine katkıda bulunmak" dedi.

Bolat, toplum merkezinin bir bilgisayar laboratuvarı, sohbet odası, spor odası, satranç odası, iki etüt sınıfı, kütüphane ve mutfaktan oluştuğunu söyledi. Göksun İlçe Spor Müdürlüğü ile sportif kurslar ve turnuvalar düzenleneceğini belirten Bolat, "İlçemizde yaşayan yoksul çocuklar ve gençlerin, ders ve ödevlerini yapabilecekleri, ücretsiz internet hizmetine kavuşacakları bir ortam sağlamayı, çeşitli sportif ve kültürel faaliyetlerle sosyal ortamlarını zenginleştirmeyi ve farklı kesimlerden çocuk ve gençlik gruplarının bir araya gelmesini hedefledik" diye konuştu.

Törene İlçe Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Göksun Belediye Başkanı Yrd. Doc. Ramazan Hurç, İlçe Emniyet Müdürü Adnan Kılınç, Göksun Gönül Dostları Derneği Başkanı Bahadır Bolat ve vatandaşlar katıldı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Göksun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title