Haberler

Göçmenler Seçimlerde Aday Çıkaracak

Göçmen dernekleri, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için milletvekili adayı çıkarmaya hazırlanıyor.

Göçmen dernekleri, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler için milletvekili adayı çıkarmaya hazırlanıyor. Balkan ve Rumeli kökenli göçmen dernekleri adına açıklama yapan Eğridereliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Kahraman, ortak aday çıkaracaklarını söyledi.

Eğridereliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Kahraman, yaptığı açıklamada, "Merhum Sayın Mümin Gençoğlu'ndan sonra bir kez daha güçlü bir şekilde siyaset alanında katkı sağlamak istiyoruz. Göçmenler siyaset yolu ile hizmetin önemini bilmektedir. İçimizden bir aday, tek ve ortak aday belirlemeye ve arkasında olmaya ve bu adayı her türlü şart altında desteklemeye karar verdik" dedi.

Henüz bir isim belirlenmediğini de dile getiren Gençoğlu, "Kararımız camiamızı temsil eden kurumların temsilcileriyle istişareler sonucu alındı. Bu görüşmelerde bir siyasi parti veya bir isim üzerinde tartışılmadı. Camiamızın bu konuda nihai kararını da en kısa zamanda paylaşacağız" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Kahraman Mümin Gençoğlu Rumeli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI! e -Devlet 20 bin öğretmen ataması başvuru nereden yapılır? İyi Kadın Sendromu Nedir ve Belirtileri Nelerdir? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli? ÖĞRETMEN ATAMASI BRANŞ DAĞILIMI: Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu mu? Branş dağılımı nasıl olacak? Alfa Beyin Dalgaları: Ne İşe Yararlar ve Nasıl Çalışırlar? 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK? Branş dağılımı belli oldu mu? KPSS öğretmen atamasında mülakat var mı? ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN? Kaç öğretmen atanacak? Yusuf Tekin ne dedi? Aziz Yıldırım yeniden aday mı olacak? Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday mı oluyor? AKARYAKITTA ÇİFTE İNDİRİM! Benzin indirimi ne zaman? Mazot ve benzine kaç TL indirim var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title