Haberler

Girişimci İş Kadınlarından Vali Kıraç'a Ziyaret

Diyarbakır Girişimci İş Kadınları Derneği (DİGİKAD) Başkanı Dr.

Diyarbakır Girişimci İş Kadınları Derneği (DİGİKAD) Başkanı Dr. Gülşen Duran yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç'ı makamında ziyaret etti.

DİGİKAD Başkanı Dr. Gülşen Duran, yeni görevinde Vali Mustafa Cahit Kıraç'a başarılar diledi. Vali Kıraç'a dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Duran, kadınlar için istihdamı artırmaya yönelik çalışmalar yapmayı hedeflediklerini söyledi. Girişimci iş kadınları olarak gerçekleştirecekleri projeler hakkında da bilgi veren Duran, en önemli hedeflerinin kadınlar için istihdamı artırmak olduğunu kaydetti. Kadın kuyumcular, halı dokuma ustalarının artırılması için yapılan projelere değinen Duran köyden kente göç eden kadınar için istihdamı artırmaya yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç ise DİGİKAD Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin yaptığı ziyaretten dolayı memnun olduğunu ve kadınların istihdamına yönelik yapılacak her türlü çalışmaya destek sunacaklarını söyledi. DİGİKAD üyeleri Vali Kıraç'ın ardından Vali Yardımcısı Mehmet Yiğit ile projeler hakkında bir süre görüştü. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Cahit Kıraç Cahit Kıraç Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title