Haberler

Geyim ile Aydınlı'dan Asfalt Çalışmalarına İnceleme

Merzifon Kaymakamı Mehmet Fatih Geyim ile Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı cadde ve sokaklarda sürdürülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Merzifon Kaymakamı Mehmet Fatih Geyim ile Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı cadde ve sokaklarda sürdürülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Merzifon Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Dalgıçcı Caddesi'nde sıcak asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirten Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, "Yol durumunun özelliklerine göre yapılan çalışmalarda yama ile birlikte cadde ve sokaklarda en yeniden asfaltlama gerçekleştiriliyoruz. Bu çalışmaları mesai mefhumu gözetmeden hızla tamamlamaya gayret gösteriyoruz" dedi.

Önceliklerinin geçen yıl altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklar olduğunu vurgulayan Aydınlı, "Dalgıçcı Caddesi'nde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışması ile hedefimiz olan 250 bin metrekare sıcak asfaltın 70 binini tamamlamış olacağız. 20 günlük sıcak asfalt için malzememiz hazır durumda. Günlük 50 bin liralık malzeme harcıyoruz. Çalışmalarımız hava şartlarına göre devam edecek" diye konuştu.

Çalışmalarından dolayı Belediye Başkan Aydınlı ve belediye çalışanlarına teşekkür eden Kaymakam Geyim ise, "Asfalt son derece pahalı bir iş. Çoğu ilçelerde satı asfalt yapılırken Merzifon'da sıcak asfalt yapılıyor. Geçen sene çok fazla asfalt çalışması yapıldı. Asfalt çalışmalarında milli bir servet söz konusu. Vatandaşlarımızın sabretmesi lazım. Kurumlarla işbirliği halinde çalışmalarınız devam ediyor. Bir vatandaş olarak Merzifon'un eski tozsuz haline en kısa zamanda kavuşmasının istiyoruz" şeklinde konuştu. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Fatih Geyim Mehmet Kadri Merzifon Aydınlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title