Haberler

Germencik'te Cumhuriyet'in 100. Yılı Dolu Dolu Kutlanacak

Güncelleme:

Germencik Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 100. Yıl Cumhuriyet Koşusu ve kortej yürüyüşü ile kutlayacak. Cumhuriyet coşkusu konserlerle zirveye taşınacak.

Germencik Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 100. Yıl Cumhuriyet Koşusu ve kortej yürüyüşü ile kutlayacak. Cumhuriyet coşkusu konserlerle zirveye taşınacak.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı çeşitli etkinliklerle kutlamaya hazırlanan Germencik Belediyesi'nde Başkan Fuat Öndeş, bayram heyecanını, açılış, etkinlik ve konserle yaşayacaklarını belirtti. 27 Ekim Cuma günü saat 14.00'te Ortaklar Mahallesi'nde Kültür, Sanat ve Spor Merkezi'nin açılış töreniyle başlayacak Cumhuriyet Bayramı heyecanı, aynı gün saat 16.00'da Germencik İlçe Stadyumu'nda 100. yıl cumhuriyet koşusuyla devam edecek. 7-18 yaş arası 8 farklı kategoride düzenlenecek koşuda, dereceye girenler ödüllendirilecek. Koşuya katılmak isteyenler, perşembe günü mesai bitimine kadar Germencik ve Ortaklar Mahallesi'ndeki Kültür, Sanat ve Spor Merkezlerine giderek, başvuru yapabilecek.

KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ VE CEVHER DOĞAN KONSERİ

Germencik'te cumhuriyet kutlamaları 29 Ekim Pazar günü saat 19.30'da ilçe merkezindeki kültür kafenin önünden, cumhuriyet meydanına kadar sürecek kortej yürüyüşüyle başlayacak. Yürüyüşün ardından Cevher Doğan konseriyle kutlamalar, zirveye taşınacak.

BAŞKAN ÖNDEŞ'TEN GERMENCİKLİLERE DAVET

Cumhuriyetin 100'üncü yılına yakışan etkinlikler düzenlediklerini belirterek Germenciklileri programlara davet eden Başkan Öndeş, "Bağımsızlık ve özgürlük karakteri olan bir milletin ya istiklal ya ölüm parolasıyla çıktığı kurtuluş mücadelesi destanı Cumhuriyet ile taçlanmış ve bizler de bugün sonsuza kadar yaşayacak başımızın tacı olan Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağız. Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğü, kahraman ordumuzun mücadelesi ve milletimizin inanç ve azminin bir eseri olan Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak tüm benliğimizi onun varlığına adayacağız. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin 100. yaşına ulaştığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en kalbi duygularımla kutluyor, düzenleyeceğimiz etkinliklere tüm halkımızı davet ediyorum. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Cumhuriyet Bayramı Germencik Germencik 29 Ekim Yerel Spor Haberler

title