Haberler

Genç MÜSİAD'da Görev Değişimi

Güncelleme:

Genç MÜSİAD'da Gençlik Kurulu Başkanı Şükrü Akyol'un MÜSİAD Üyeliği'ne geçişi nedeniyle Kurul Başkanlığı'na Metin Kürkçüoğlu getirildi.

MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin, tüzük gereği 30 yaş sınırı nedeniyle sonlandığını, Akyol ile MÜSİAD Üyeliğinde yollarına devam edeceklerini söyledi. Akyol'un Gençlik Kurulu'nda göstermiş olduğu başarılı ve özverili çalışmalarını artık MÜSİAD Üyesi olarak görmek istediklerini dile getiren Yetkin, Gençlik Kurulu Başkanlığı'na seçilen Metin Kürkçüoğlu'ndan da çıtayı daha da yükseklere taşıyacak çalışmalara imza atmasını temenni ettiklerini söyledi.

Akyol ise yaptığı değerlendirmede kendisiyle birlikte yol alan yönetim kurulundaki arkadaşlarına teşekkür etti. Kendilerine her konuda yardımcı olan Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin ve yönetim kurulunun desteklerini unutamayacağını belirten Akyol, bundan sonraki süreçte MÜSİAD Üyesi olarak yoluna devam edeceğini ve üzerine düşen her türlü göreve hazır olduğunun altını çizdi.
Kürkçüoğlu ise Genç MÜSİAD'ın misyonu ve vizyonuna yakışır çalışmalara imza atacaklarını, Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin ve Yönetim Kurulu'ndan her zaman olduğu gibi destek beklediklerini söyledi. Devir-Teslim işleminden sonra Şükrü Akyol'a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim eden Başkan Kürkçüoğlu,yönetim kurulunu oluşturan arkadaşlarının tanıtımını yaptı.

MÜSİAD Gençlik Kurulu'nun yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Başkan Metin Kürkçüoğlu, Başkan Yardımcıları, İ.Halil Satoğlu, Sema Saraç, Mustafa Özay, Gençlik Kurulu Koodinatörü Abdullah Beyazgül, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Servi, Ayşe Çakır, M.Bilal Yetkin, A.Kadir İşçi, Ömer Aşit, İ.Halil Yılmaz, Kerem Katırcı, Özhan Tavaş, Mahmut Bakan Yunus Şahin ve İbrahim Yeşilok.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title