Haberler

Gençler Akyaka'da çevre temizliği ve tekne turuna katıldı

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 8. Tematik Kış Kampları çerçevesinde Muğla'da kampa katılan gençler, Akyaka'da çevre temizliği yaparak tekne turuna katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından geleneksel 8. Tematik Kış Kampları çerçevesinde kampa katılan öğrenciler Akyaka'da çevre temizliği ve tekne turuna katıldı.

Muğla Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından 29 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Sağlıklı Yaşam ve Tıp Kampı çerçevesinde Türkiye'nin dört bir yanından Muğla'ya gelen gençler Ula Akyaka'da çevre temizliği yaparak, azmak nehrinde tekne turuna katıldı.

Kampa Diyarbakır Dicre Üniversitesinden katılan Vahiye Altuntaş" Bizler bugün tekne turunun ardından çevreyi temizliyoruz. Kampımız çok keyifli geçiyor" dedi. Zeynep Berber ise "Şuanda Akyaka'dayız çok güzel geziyoruz güzel vakit geçiriyoruz herkese emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Gençlik Ve Spor Bakanlığı Gençlik Akyaka Muğla Spor Çevre Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title