Haberler

Genç Piyanistlerden Türközen'e Teşekkür Ziyareti

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Piyano Eğitmeni Gülhis Neşer ve 21 öğrencisi önceki gün Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'i makamında ziyaret ederek, 7.Pera Uluslar arası Piyano Festivali için kendilerine ulaşım sponsoru olması nedeniyle...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Piyano Eğitmeni Gülhis Neşer ve 21 öğrencisi önceki gün Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'i makamında ziyaret ederek, 7. Pera Uluslar arası Piyano Festivali için kendilerine ulaşım sponsoru olması nedeniyle teşekkür etti.

Beraberinde bazı öğrenci velilerinin de bulunduğu gözlenen ziyarette; dünyanın müzik alanında en saygın kurumlarından biri olarak kabul edilen, İngiliz Kraliyet Okulları sınavlarına genç piyanistleri hazırlamasıyla tanınan ve Ayvalık'ta yaşayan Piyano Eğitmeni Gülhis Neşer, söz konusu okuldan alınacak belgenin dünya genelinde, müzik kariyeri adına büyük bir kazanım olduğuna dikkat çekti. İngiliz Kraliyet Okullarının İzmir'de de temsilciliği olduğunu kaydeden Neşer, geçen yıl bu sınavın ise Ayvalık'ın tanınmış ve sevilen doktorlarından Ceylan Korkmaz'ın evinde yapıldığını kaydetti.

Çocukların müzik alanında teorilerini ve armonilerini geliştirmeye yönelik önceki ay 7. Pera Uluslar arası Piyano Festivalinde sahne alan öğrencilerini İstanbul'a götürülmesinde araç sponsoru olan Ayvalık Belediyesi'ne teşekkür eden Gülhis Neşer, Türközen'e verdiği destekten dolayı şükranlarını ifade ederek, bir plaket verdi.

DESTEK SÜRECEK

Mısra Uz, Eda Çürük, Yosun Erök, Gülbahar Özeveren, Hüseyin Kurgun, Ada Bayraktar, Asena Avcı, Ayda Şalmanlı, Asena Uzun, Ceren Doğa Korkmaz, Defne Karalar, Efe Karalar, Defne Türkdoğan, Elifsu Uslu, Fazilet Efendioğlu, İpek Şalmanlı, İrem Türkmen, Rana Aşeri, Sezin Su Ürgüplü, Duru Şimşek, Sanem Şen ve Şebnem Ezer adlı yaşları 5 ile 16 arasında değişen çocukların kendisine yaptıkları ziyaretten Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'in de son derece mutlu olduğunu kaydettiği gözlendi. Türközen, ilçedeki her türlü kültürel ve sanatsal etkinlik ve eyleme sonunda kadar destek verdiklerini ve bu desteğin artarak süreceğini kaydederek, minik piyano öğrencilerini başarılarından dolayı kutladığı gözlendi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Bülent Türközen Balıkesir Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title