Haberler

Genç Müsiad'tan İftar Yemeği

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gençlik Kurulu, düzenlediği iftar organizasyonuyla Adana protokolü ile halkı buluşturdu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gençlik Kurulu, düzenlediği iftar organizasyonuyla Adana protokolü ile halkı buluşturdu.

İftara katılan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, mahalle girişinde çocuklara meyve suyu ve gofret dağıttı. Kuran tilaveti ve ilahiler eşliğinde gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan Coş "Ramazan ayının buradaki siz kardeşlerimize, milletimize ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum. Burada halkımız ile iç içe olmaktan mutluluk duyuyorum. Ramazan ayının birlik ve beraberlik içerisinde halk ile bütünleşme kaynaşma olduğunu ve bu fırsattan istifade edilmesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Camilerde açılan Yaz Kur'an Kursu'na giden öğrencilerin durumunu da değerlendiren Vali Coş, "Öğrencilerimiz, camilere giderek dinimizin güzel ahlak ve prensiplerini öğrendiklerini büyük memnuniyetle görüyoruz. Bundan ötürü hem çocuklarımızı hem onları gönderen ve gerekli desteği veren anne ve babalarına çok teşekkür ediyorum. Yüce dinimizi ne kadar iyi öğrenirsek, Hz. Peygamberimizi ne kadar iyi tanırsak, O'nun güzel ahlakını ne kadar iyi kavrarsak, geleceğimiz o kadar aydınlık, o kadar güzel, o kadar huzur dolu olacaktır inşallah. Bunu özellikle gençlerimize, çocuklarımıza iyi öğretilmesi fevkalade önem taşıyor. Bundan dolayı diyanet işleri başkanlığımız, valiliğimiz, il müftülüğümüz ve sivil toplum kuruluşlarımız bu meseleye büyük değer veriyor" diye konuştu.

MÜSİAD Adana Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Üstemel ise iftara gelen tüm katılımcılara teşekkür ederek "Biz burada devletimiz ile halkımızı kaynaştırmak, buluşturmak istedik. Çok şükür oldukça yoğun bir katılım oldu. Halkımızın teveccühü bizi oldukça memnun etmiştir. Ramazan ayının bereketinden istifade edip bir araya gelip dua ettik, muhabbet oluştu" dedi.

Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, İl Müftüsü Arif Gökçe, Seyhan İlçe Müftüsü Halil Uzun, MÜSİAD Adana Şube Başkanı Suat Yahşi, MARDAV Başkanı Osman Göktekin çok sayıda MÜSİAD üyesinin katıldığı iftar yemeği Barboros Mahallesi, Hz Musa Camisinde yaklaşık 1500 kişinin katılımıyla gerçekleşti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Avni Coş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title