Haberler

Genç Müsiad Malatya Şubesi Türkiye 3'üncüsü Oldu

Genç MÜSİAD Malatya Şubesi'nin Türkiye 3'üncüsü ödülünü aldığı bildirildi.

Genç MÜSİAD Malatya Şubesi'nin Türkiye 3'üncüsü ödülünü aldığı bildirildi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "MÜSİAD Gençlik Kurulu 27 şube başkanının katılımı ile Genel Değerlendirme Toplantısını gerçekleştirdi. Girişimcilik Merkezi Projesi sunumu ile başlayan toplantıda MÜSİAD Gençlik Kurulu başkanı Faruk Akbal ve MÜSİAD Kurucu Başkanı Erol Yarar konuşma gerçekleştirdi.

Erol Yarar ile yapılan sohbetli toplantının ardından İşin Merkezi Lansman değerlendirmesi yapıldı. Lansman değerlendirmesinin ardından Anayasa Projesini sunumunu Ahmet Kılıçarslan gerçekleştirildi.

Program Genel Değerlendirme Toplantısı sonuçlarının açıklanması ile son buldu. Şube değerlendirme sonucu Genç MÜSİAD Malatya Şubesi, Türkiye 3'üncüsü ödülünü aldı ve plaket takdimi yapıldı" denildi.

Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan'a plaket takdimini, İstanbul Valisi Hüseyin Avnı Mutlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Bilal Macit ve CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay Genç MÜSİAD Genel Başkanı Faruk Akbal yaptı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erol Yarar İstanbul Türkiye Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title