Haberler

Genç Müsiad'ın Genç Girişimcileri Belgelerini Aldı

Genç MÜSİAD tarafından düzenlenen 4.Uluslar arası Genç İş Adamları Kongresi lansmanı ve Genç MÜSİAD Düzce Gençlik Kurulu tarafından düzenlenen KOSGEB sertifika töreni geniş katılımla yapıldı.
MÜSİAD Düzce Şubesinde gerçekleştirilen törende...

Genç MÜSİAD tarafından düzenlenen 4. Uluslar arası Genç İş Adamları Kongresi lansmanı ve Genç MÜSİAD Düzce Gençlik Kurulu tarafından düzenlenen KOSGEB sertifika töreni geniş katılımla yapıldı.

MÜSİAD Düzce Şubesinde gerçekleştirilen törende açılış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Serkan Verep, "Haliç Kongre Merkezinde 6-7 Aralık 2013 tarihleri arasında Sayın Başbakanımızın, bakanlarımızın, yurt içinden ve yurt dışından 5 bin misafirin katılacağı Genç MÜSİAD'ın bayramı olarak nitelendirdiğimiz tarihin en büyük buluşması olan 4. Uluslar arası Genç İş adamları Kongresini lansmanına ve aynı zamanda derneğimizin üyeleri ile KOSGEB ile ortaklaşa yaptığımız uygulamalı girişimcilik eğitimi sertifika töreni hoş geldiniz" dedi.

Verep 2 yıl önce kurulmuş olan Genç MÜSİAD'ın bu güne kadar yaptığı projelerle ve yapmış olduğu organizasyonlarla iline ülkesine ve memleketine fayda sağlamaya çalışan bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.

"Girişimciliğin ilk aşaması kimin ne yapacağını bilmesidir. Bu da eğitimle olmaktadır" diyen MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak ise, "MÜSİAD Düzce şubesi olarak hem kişisel hem de toplumsal alanda çeşitli eğitimler yapabilmek için şube binamızı değiştirdik. Yeni binamızda üyelerimize halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bu düşünce ile yola çıkarak Genç MÜSİAD'lı kardeşlerimizle birlikte uygulamalı girişimcilik eğitimini şubemizde gerçekleştirmeye karar verdik. Bu günde bu eğitimin sonucunda sertifika almaya hak kazanan kursiyer arkadaşlarımızla birlikte bunun onurunu duymaktayız. Ekonominin durgunluğunu ve işsizliğin yüksek seviyelere çıktığı bir dönemden geçmekteyiz. Hem ekonomik hareketliliğin artması hem de istihdamın artması için girişimcilere büyük görevler düşmektedir. İnşallah sertifikaları alacak olan arkadaşlarımızın girişimci kardeşlerimiz toplumun ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte hizmet üretirken bunun karşılığını alma azmini yaşarken görür ve bununla gurur duyarız" diye konuştu.

Programa katılan Genç MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Düzce sorumlusu Ömer Ekinci'de Genç MÜSİAD Genel Merkezi adına bu yıl yapacak olan uluslar arası Genç İş Adamları Kongresi ile ilgili bilgiler verdi.

Ekinci, "5 bin genci hangi şekilde Türkiye'de bir araya getirebilirsiniz? Sınavlar için, askerlik için, tribünleri doldurmak için getirebilirsiniz. Peki Türkiye'nin ve dünyanın çok farklı yerlerinden sadece yürekleri ile 5 bin genci bir araya getirecek başka bir organizasyon desem aklınıza bir şey geliyor mu?

Tarihinin en büyük buluşması 4. Uluslar arası Genç İş Adamları Kongresi bunu yapacak" dedi.

Programda son olarak KOSGEB Düzce Müdürü Asım Türkmen ise "Düzce'nin geleceğine yön verebilecek girişimci arkadaşlarımızla beraber olmaktan son derece mutluyum" dedi.

Konuşmaların ardından Genç girişimcilere belgeleri verildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Ekinci Haliç Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title