Haberler

Genç Kızı Ölümden Kurtaran Başkomisere Ödül

Tokat Kalesi'ne çıkarak intihar girişiminde bulunan genç kızı ölümden kurtaran Başkomiser Yakup Rahime, başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Tokat Kalesi'ne çıkarak intihar girişiminde bulunan genç kızı ölümden kurtaran Başkomiser Yakup Rahime, başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Polis Lokali'nde düzenlenen törenle bir üst rütbeye terfi eden 21 personele rütbeleri takıldı. Törende konuşma yapan Tokat İl Emniyet Müdürü Osman Balcı, emniyet teşkilatının her geçen gün artan personel sayısı ile vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak adında üzerine düşen vazifeyi başarı ile yürüttüğünü kaydetti. Balcı, her rütbe artışında vatandaşa karşı olan sorumluluklarının da artığını vurguladı.

Yapılan konuşmanın ardından terfi eden personele rütbeleri Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, Mülkiye Müfettişi Yılmaz Kurt, İl Emniyet Müdürü Osman Balcı, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Boylu tarafından takdim edildi. Vali Taşkesen, intihar olayında genç kızı ölümden kurtaran, başkomiserlik rütbesinden emniyet amirliği rütbesine terfi eden Yakup Rahime'ye, üstün gayretleri duyarlı ve özverili görev yapmasından dolayı ayrıca başarı belgesi takdim etti. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Taşkesen Osman Balcı Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title