Haberler

Genç Kaymek'ten Çanakkale Zaferi'ne Özel Program

Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesindeki Genç KAYMEK 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda muhteşem bir program gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesindeki Genç KAYMEK 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda muhteşem bir program gerçekleştirdi. Üç gün sürecek olan kutlama programına halk büyük ilgi gösterdi.

Genç KAYMEK, kahraman şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak için birbirinden farklı etkinlikleri kapsayan bir program gerçekleştirdi. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen programın açılışı büyük ilgi gördü.

Genç KAYMEK tarafından oluşturulan etkinlik alanında Çanakkale Müze Çadırı kuruldu, zafer türküleri seslendirildi, Genç KAYMEK öğrencileri tarafından tiyatro gösterileri sunuldu ve asker kıyafetli öğrenciler halka rehberlik yaptı. Anma programına Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Halil Büyüknalbant, İl Müftüsü Şahin Güven, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve protokol üyeleri katıldı.

Genç KAYMEK tarafından oluşturulan etkinlikte ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Halil Büyüknalbant koşutu. Büyüknalbant konuşmasında. " Bugün burada Çanakkale şehitlerimizi anmak ve ruhları şad etmek için bulunuyoruz. Çanakkale Zaferi tarihimizin en hüzünlü zaferidir. Yokluklar içerisindeki bir milletin Haçlı ordusuna karşı tek vücut ve imanıyla bir bütün halinde mücadelesinin sonucudur. Çanakkale öyle bir ruhtur ki barut ve çeliğin imana karşı koyduğu en büyük mücadeledir. Çanakkale öyle bir ruhtur ki esir yaşamaktansa özgür ölmeyi kendine meyletmiş vatan evlatlarının ruhudur. Çanakkale girdiği çatışmada yaraladığı askeri sırtına alıp düşman siperlerine götürecek kadar cesaretli bir milletin evladının yaşattığı bir ruhtur. Bu ruh savaşın sadece öldürmekten ibaret olmadığını tüm dünyaya kanıtlamıştır. Çanakkale Zaferi milletimizin Anadolu'daki varlığını bugünlere taşımasının eseridir. Üzerinde yaşadığımız bu kutsal vatan topraklarını bize armağan eden milletimizin varlığını birliğini beraberliğinin ölümsüz sembolleri aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Çanakkale şehitlerimizi asla unutmayacağız ve unutturmayacağız Türk milletinin kalbinde ebedi yaşayacaklar ruhları şad olsun" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Zaferi AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title