Haberler

Geleneksel Futbol Turnuvası Sona Erdi

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından her yıl geleneksel olarak bu yılda Merhum Ali Kartal ve Ahmet Tufan anısına düzenlenen Gelir İdaresi, Nova, SGK, Körükçü, Defterdarlık, Optimal, İŞKUR, Birlik gibi takımların katıldığı 2014 İlkbahar Halı saha Futbol turnuvası Optimalspor’un şampiyon olması ile sonuçlandı.

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından her yıl geleneksel olarak bu yılda Merhum Ali Kartal ve Ahmet Tufan anısına düzenlenen Gelir İdaresi, Nova, SGK, Körükçü, Defterdarlık, Optimal, İŞKUR, Birlik gibi takımların katıldığı 2014 İlkbahar Halı saha Futbol turnuvası Optimalspor'un şampiyon olması ile sonuçlandı.

Merhum Ali Kartal ve Ahmet Tufan ailelerinin de katıldığı ödül töreninde bir konuşma yapan Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay, "Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz ve kaybettiğimiz bir meslektaşımızın adını anarak bu yılda Merhum Ali Kartal ve Ahmet Tufan ismini koyduğumuz bu turnuvada kurumlar ve meslektaşlar arası daha diyaloglarının kurulması açısından turnuvayı önemsiyoruz. Dostluk ve kardeşlik içerisinde geçen turnuvada rahmetli olan meslektaşlarımızı da burada aileleri ile beraber anarak onlara karşı dualarımız eksik etmiyoruz. Bu turnuvanın meslek camiamızda dostlukların, kardeşliğin daha da pekişmesini diliyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Tufan Ali Kartal Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title