Haberler

Gediz Belediyesi "Babanızı Ne Kadar Tanıyorsunuz" Yarışması Düzenledi

Gediz Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Babalar Günü dolayısıyla düzenlen "Babanızı Ne Kadar Tanıyorsunuz ?" yarışmasında günün şampiyon babası ile çocuğu seçildi.

Gediz Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Babalar Günü dolayısıyla düzenlen "Babanızı Ne Kadar Tanıyorsunuz ?" yarışmasında günün şampiyon babası ile çocuğu seçildi.

Gediz Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak Babalar Günü'nde gerçekleştirilen "Babanızı Ne Kadar Tanıyorsunuz ?" yarışmasının yanı sıra bu yıl Karne şenliği de düzenlendi.

Adnan Menderes Yaşam Park'ta yapılan yarışmalardan önce tüm davetlilere belediye tarafından nohutlu pilav ve ayran ikram edildi.

Daha sonra yapılan yarışmalarda, Polis Memuru Murat İlhan ile kızı Hilal İlhan günün şampiyon babası ve çocuğu seçildi.

Yarışmalar devam ederken, yaz tatiline giren öğrenciler için düzenlenen Karne şenliklerinde tüm öğrenciler şişme oyun parklarında doyasıya eğlendiriler.

"Babanızı Ne Kadar Tanıyorsunuz ?" yarışmasına katılan ailelerde yaşam üzerine babalardan alınan cevaplar ile çocuklarının verdiği cevapların arasındaki tutarlılığa göre yapılan derecelendirmeye 10 takım katıldı. Yarışmalar sonunda, 440 puan alarak günün babası seçilen Polis memuru Murat İlhan belediye tarafından hediye edilen Baba Koltuğu'na otururken kızı Hilal de babasını en iyi tanıyan çocuk seçildiği için tüm izleyiciler tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

Süleyman Özgenç ile kızı Vildan Nur yarışmada 410 puanla ikinci olurken, Ahmet Karahan ile oğlu Onur Karahan ise 380 puan alarak üçüncü oldular.

Ayrıca Kovadan Elma Isırma, top sektirme, sandalye kapmaca oyunları ile kişisel becerilerini sergileyen babalar arasında kıyasıya mücadele yaşanırken, "Babanızı Ne Kadar Tanıyorsunuz ?" yarışması ile karne şenlikleri tüm Gedizlileri doyasıya eğlendirdi.

Yarışmalar sonunda birinci olan Polis memuru Murat İlhan'a Baba Koltuğu, Piknik set, Nevresim takımı, Ayakkabı, Gömlek, Kuaför çeki, Kahvaltı çeki ve çorap seti hediye edilirken kızı Hilal ise bisiklet, MP3 çalar, gece lambası ve meyveli içecek seti ile ödüllendirildi.

Yarışmanın ikincisi Süleyman Özgenç ve kızı Vildan Nur Özgenç ile üçüncü olan Ahmet Karahan ve oğlu Onur Karahan'a ve dereceye giren diğer yarışmacılara ise ayakkabı, gömlek, sehpa takımı, çorap, tişört ve nevresim, sandalet, tıraş bakım seti, döner koltuk, mutfak robotu ve çeşitli hediyeler verildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes babalar günü gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title