Haberler

Gaziosmanpaşa Belediyesi Öğrencilere Ücretsiz Yüzme Eğitimi Veriyor

Güncelleme:

Gaziosmanpaşa Belediyesi, 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi kapsamında öğrencilere ücretsiz yüzme eğitimleri sunmaya devam ediyor. Öğrenciler, belediye tarafından sağlanan servislerle Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ne getirilerek uzman eğitmenlerden yüzme eğitimi alıyorlar.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi çerçevesinde bu yıl da öğrencilere yönelik ücretsiz yüzme eğitimlerini sürdürüyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen proje ile öğrenciler, belediyeye ait servislerle okullarından alınarak, Gaziosmanpaşa Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ne getiriliyor. Burada çocuklar, modern ve hijyenik yüzme havuzunda uzman eğitmenlerden temel seviye yüzme eğitimleri alıyor. Her öğrenci, haftada 2 gün olmak üzere toplamda 8 saatlik eğitimlerden faydalanıyor. Yüzme eğitimlerinin ardından tekrar servislerle okullarına götürülen çocuklar, beden eğitimi derslerini yüzme öğrenerek değerlendirmenin mutluluğunu yaşıyor.

"Sıfırdan yüzmeyi öğrendim"

Yüzme eğitimi alan öğrencilerden Muhammet Yusuf Akbaş, "Bir buçuk yıldan beri buradayım. Çok mutluyum, bütün hocalarımı çok seviyorum. Yüzmeyi bilmiyordum, sıfırdan yüzmeyi öğrendim. Belediye başkanımıza böyle bir hizmet sunduğu için teşekkür ediyorum" dedi.

Öğrencilerden Melih Koca ise, "Buradaki bütün hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bize yüzmeyi öğretiyorlar. İyi ki varlar. Başkanımız Hasan Tahsin Usta'ya da teşekkür ediyorum, selamlarımı gönderiyorum" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Eğitim Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title