Haberler

Gaziantepspor'da Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları

Gaziantepspor, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Gaziantepspor, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Celal Doğan Tesisleri'nde, teknik direktör Bülent Uygun nezaretinde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve egzersizlerle başladı. Antrenmanın ana bölümünde ikiye ayrılan futbolcular, minyatür kale maç yaptı. Antrenman, istasyon çalışmalarıyla tamamlandı.

Gaziantepsporlu Abdou Razack Traore, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu oynayacakları Akhisar Belediyespor maçının rakipleri kadar kendileri için de önemli olduğunu söyledi. Traore, "Kendimize üst sıralarda yer bulup sıkıntı yaşamak istemiyoruz. Sahamızda oynayacağımız bir maç, bu yüzden bu karşılaşmaya kazanma parolasıyla çalışacağız" dedi.

Takımla birlikte 2 maça çıkan Traore, şehre, takıma ve takım arkadaşlarına alıştığını belirterek, "Taraftarlarımız oynadığım her maçtan sonra daha iyi bir Traore izleyecek" diye konuştu.

Cenk Tosun da Akhisar Belediyespor maçına ilişkin, "6 puanlık maç olduğu için bu karşılaşmaya çok iyi konsantre olacağız. Medical Park Antalyaspor maçını kafamızdan silip Akhisar Belediyespor maçına odaklanacağız" şeklinde konuştu.

Tosun, taraftarlarının karşısında 3 puan için çıkacaklarını ve bu maçta gol atmak istediğini kaydetti.

Muhabir: Adem Yılmaz

Yayıncı: Sevil Çelik - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Celal Doğan Tesisleri Akhisar Belediyespor Abdou Razack Traore Gaziantepspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title