Haberler

Gaziantepliler Nurettin Reçber'i Bağrına Bastı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'Geleneksel Ramazan Şenlikleri'nde sahne alan sanatçılar izleyenlere keyifli saatler yaşatmaya devam ediyor.100.Yıl Amfi Tiyatro ve Masal Parkı içinde gerçekleştirilen etkinliklerde sanatçıların...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'Geleneksel Ramazan Şenlikleri'nde sahne alan sanatçılar izleyenlere keyifli saatler yaşatmaya devam ediyor.

100. Yıl Amfi Tiyatro ve Masal Parkı içinde gerçekleştirilen etkinliklerde sanatçıların yanı sıra eski Ramazan gelenekleri de yaşatılmaya çalışılıyor. Orta oyunu, Hacivat-Karagöz, Arap Bacı gibi tiyatro oyunları ile izleyenleri hoşnut eden Büyükşehir Belediyesi, yerel sanatçıların seslendirdikleri özgün türkülerle de Gaziantep halkına unutulmaz Ramazan geceleri yaşatıyor. Bu bağlamda 100. Yıl Amfi Tiyatro'da sahne alan sanatçı Nurettin Rençber, izleyicilere keyif dolu bir gece yaşattı. Birbirinden güzel türkülerle Gazianteplileri coşturan Rençber, tribünlerden de büyük alkış aldı. İzleyicilerin zaman zaman oyunları ile tribünleri coşturduğu gecede, sanatçı da türküleri ile tiyatro alanını bayram yerine çevirdi.

Diğer yandan Masal Parkta Grup Şahane Fasıl Grubu ise, seslendirdikleri güzel ezgilerle izleyicilere güzel bir akşam yaşattı.

Gazianteplilere keyifli ve neşeli günler yaşatan tüm sanatçılar ve oyunculara teşekkür eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, "Bu güzel akşamda burada bulunan tüm misafirlerimize güzel bir akşam yaşatan grubu ve sanatçılarımızı kutluyorum. Burada bulunan izleyicilerimizin de Mübarek Ramazan'ın tekrar tebrik ediyorum. Herkesin kazasız belasız bir Ramazan ayı geçirmelerini diliyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurettin Rençber Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title