Haberler

Gaziantepli Hayırseverden Örnek Yatırım

Gaziantepli bir hayırsever yurt dışında kazandığı birikimini Gaziantepli çocukların eğitiminde kullanılması için bağış yaptı.

Gaziantepli bir hayırsever yurt dışında kazandığı birikimini Gaziantepli çocukların eğitiminde kullanılması için bağış yaptı.

Gaziantep Valiliğinde gerçekleştirilen protokole, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Gaziantep Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, hayırsever Mehmet Ünsal ve eşi Fisun Ünsal katıldı.

Gaziantep Valiliğinde 64.sü gerçekleştirilen protokolde Gaziantepli hayırsever Mehmet Ünsal, Gaziantep Valisi Erdal Ata ile protokol imzalayarak Gaziantep'te eğitim sektöründe kullanılması için 1 Milyon Türk Lirası bağış yaptı. Hayırsever Mehmet Ünsal'ın yapmış olduğu yardıma karşılık olarak, ismi Şahinbey Yeşilkent TOKİ İlk Öğretim Okuluna verilecek.

Protokol toplantısında Mehmet Ünsal'ın yaptığı bağışın Gaziantep eğitimi için çok önemli olduğunu ve diğer hayırseverlere örnek olması gerektiğini söyleyen Vali Erdal Ata, "Her şeyden önce ben hayırseverimiz Mehmet Ünal beye çok teşekkür ediyorum. Kendisi yıllarca yurt dışında çalışmış ilimizin önemli sorunu olan eğitim sorununun çözümüne kıt imkanlarıyla alın terleriyle biriktirmiş oldukları parayı bağışlayarak okul yapımına katkıda bulundukları için şükranlarımı sunuyorum. İnşallah onların bu davranışı maddi durumu iyi olup, okul yaptıracak güce sahip olan tüm Gaziantep halkına ve hayırseverlerimize emsal teşkil etsin diyorum. Kendisini kutluyorum ve tebrik ediyorum. Hayırseverimiz bir sanayici değil, bir tüccar değil.Yurt dışında 30 sene çalışarak birikimlerini bağışlaması bizim açımızdan çok anlamlı" ifadelerinde bulundu.

Hayırsever Mehmet Ünsal ise birikimini eğitim sektöründe kullanmış olduğu için duymuş olduğu mutluluğun hiçbir şeye değişilemeyecek kadar güzel olduğunu söyledi. Protokolün imzalanmasını ardından Vali Erdal Ata ve Mehmet Ünsal ve diğer katılımcılar hep birlikte fotoğraf çektirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ünsal Erdal Ata Gaziantep Şahinbey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title